Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в efbet Лига с

...
Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в efbet Лига с
Коментари Харесай

Ще мине ли столичният Локомотив и през разколебания Хебър?

Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в efbet Лига с дуел между тях. Мачът на стадион " Васил Левски " е от 17:30 ч. и ще бъде управителен от Кристиян Колев.

Двата тима влизат в срещата в разнообразни настроения. Пазарджиклии имат 6 загуби и едно тъждество в последните си 7 турнирни мача. В този интервал отборът на Владимир Манчев не е отбелязал нито един гол. 

" Железничарите " пък са тимът в най-хубава форма, като са в серия от три следващи победи, в това число против Левски (3:2) и Лудогорец (1:0). Столичани събраха актив от 21 точки, които отреждат на Станислав Генчев и футболистите му 6-а позиция.

Хебър се надява на положително показване през днешния ден, което да донесе на отбора трети триумф от началото на сезона и да го измъкне от предпоследното място в класирането.

Добрите вести за Локо (София) са свързани с възобновяване на Давид Малембана, който страдаше от травма и към момента не е взел присъединяване в дуелите през актуалната акция. Защитникът Каду Рибейро Дурвал пък към този момент е организиран с картотека и също ще бъде разполагаем на Генчев. 
 Давид Малембана е подготвен за игра Давид Малембана е подготвен за игра
Извън сметките на треньора на " червено-черните " остават трайно контузеният Мики Орачев и Антонио Вутов, който получи червен картон против Лудогорец преди седмица.
16  Локомотив (София) - Лудогорец
Владимир Манчев няма съществени кадрови проблеми и ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на излаз от рецесията.

ХЕБЪР - ЛОКО (СОФИЯ)

Вероятни сформира:

ХЕБЪР (4-2-3-1): Ндиайе; Търтов, М. Михайлов, Осира, Ц. Тонев; П. Крумов, Божуркин; Хамдиев, Марсел, Мазан; Валпорт
Старши треньор: В. Манчев

ЛОКО Структурни фондове (3-4-1-2): Любенов; Диас, Кацаров, Хаджиев; Рапосо, Милошев, Славчев, Найденов; Ненов; Франса, Д. Митков
Старши треньор: С. Генчев

СЪДИЯ: Кристиян Колев
СТАДИОН: " Васил Левски ", София 
НАЧАЛО: 17:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР